Stvori svoje pametne uređaje Nauči programirati real-time sustave Rad s različitim senzorima i protokolima Niz primjera iz prakse i samostalnih zadataka Lakše do posla s novim vještinama Internet of Things

 

Dan Otvorenih vrata

U četvrtak 25.02.2021. za sve zainteresirane besplatno predstavljamo našu edukaciju, koju zbog COVID-19  održavamo online! Na ovaj način osim upoznavanja sa gradivom na tečaju, dobije se i dobar uvid kako izgleda i koja je kvaliteta online predavanja.

 

Pokazati ćemo materijale i elektroničke komponente s kojima polaznici rade. Detaljnije će se govoriti o problematici kod programiranja mikrokontrolera i razlike kod programiranja Arduina i mikrokontrolera za industriju. Što je sve potrebno za iz programirati pametni uređaj te koja su nova znanja koja se usvajaju kroz ovu edukaciju!

Edukaciju predstavljaju naši predavači s iskustvom u programiranju mikrokontrolera u industriji, a naročito u Internet of Things domeni.

 Gdje i kada

Četvrtak 25.02.2021. u 18:30 održavamo online uvodno predavanje i odgovaramo na pitanja prisutnih. Sudjelovanje je besplatno, potrebno je samo ispuniti donju prijavu.

Više informacija kako pristupiti online predavanju, nakon ispunjene prijave.

 

 

 

Prijava za Online Otvorena vrata